Du tappar strax ev. inmatningar du gjort på sidan senaste 20 minuterna... Klicka nedan om du vill ha ytterligare 20 minuter.
Du loggas ut om:
60


Produktion

Säkerhet: 75 %

Mjölkindex 111 111
Mjölk kg 103 103
Protein kg 107 107
Protein % 107 107
Fett kg 113 113
Fett % 113 113
Tillväxt kg 106 106

Hälsoegenskaper

Dotterfruktsamhet 109 109
Kalvningar far 92 92 92
Kalvningar matern 112 112
Juverhälsa 116 116
Övriga sjukdomar 99 99 99
Överlevandetal 118 118
Klövhälsa 105 105

Kroppsstorlek 107

Reslighet 110 lågstå 110 reslig
Mjölktyp 109 grov 109 skarp
Bröstbredd 100 smal 100 bred
Kroppsdjup 107 grunt 107 djupt
Korsbredd 103 smalt 103 brett
Korslutning 105 överb. 105 sluttande
Överlinje 103 svag 103 stark

Ben totalt 111

Hasvinkel 107 rak 107 krokig
Ben bakifrån 99 hastrång 99 99 parallell
Fotvinkel 100 låg 100 brant
Benbyggnad 112 grov 112 flat, fin
Haskvalitet 115 svullna 115 torra

Juver totalt 123

Framljuver anf 125 lös 125 stark
Bakljuver höjd 110 låg 110 hög
Bakljuverbredd smalt brett
Juverligament 99 svagt 99 99 starkt
Juverdjup 128 djupt 128 grunt
Juverbalans 110 baktungt 110 framtungt
Spenlängd 102 korta 102 långa
Spentjocklek 96 tunna 96 96 tjocka
Spenplac fram 105 vitt 105 tätt
Spenplac bak 95 vitt 95 95 tätt

Mjölkbarhet 112 trög 112 lätt
Lynne 103 nervös 103 lugn