Du tappar strax ev. inmatningar du gjort på sidan senaste 20 minuterna... Klicka nedan om du vill ha ytterligare 20 minuter.
Du loggas ut om:
60


Produktion

Säkerhet: 77 %

Mjölkindex 114 114
Mjölk kg 110 110
Protein kg 115 115
Protein % 105 105
Fett kg 110 110
Fett % 100 100
Tillväxt kg 101 101

Hälsoegenskaper

Dotterfruktsamhet 114 114
Kalvningar far 104 104
Kalvningar matern 117 117
Juverhälsa 102 102
Övriga sjukdomar 112 112
Överlevandetal 118 118
Klövhälsa 105 105

Kroppsstorlek 97

Reslighet 106 lågstå 106 reslig
Mjölktyp 105 grov 105 skarp
Bröstbredd 89 smal 89 89 bred
Kroppsdjup 95 grunt 95 95 djupt
Korsbredd 94 smalt 94 94 brett
Korslutning 104 överb. 104 sluttande
Överlinje 107 svag 107 stark

Ben totalt 105

Hasvinkel 96 rak 96 96 krokig
Ben bakifrån 101 hastrång 101 parallell
Fotvinkel 101 låg 101 brant
Benbyggnad 105 grov 105 flat, fin
Haskvalitet 105 svullna 105 torra

Juver totalt 109

Framljuver anf 108 lös 108 stark
Bakljuver höjd 108 låg 108 hög
Bakljuverbredd smalt brett
Juverligament 97 svagt 97 97 starkt
Juverdjup 108 djupt 108 grunt
Juverbalans 92 baktungt 92 92 framtungt
Spenlängd 99 korta 99 99 långa
Spentjocklek 110 tunna 110 tjocka
Spenplac fram 107 vitt 107 tätt
Spenplac bak 102 vitt 102 tätt

Mjölkbarhet 89 trög 89 89 lätt
Lynne 108 nervös 108 lugn