Du tappar strax ev. inmatningar du gjort på sidan senaste 20 minuterna... Klicka nedan om du vill ha ytterligare 20 minuter.
Du loggas ut om:
60


Produktion

Säkerhet: 77 %

Mjölkindex 120 120
Mjölk kg 103 103
Protein kg 114 114
Protein % 115 115
Fett kg 120 120
Fett % 113 113
Tillväxt kg 102 102

Hälsoegenskaper

Dotterfruktsamhet 103 103
Kalvningar far 111 111
Kalvningar matern 102 102
Juverhälsa 105 105
Övriga sjukdomar 101 101
Överlevandetal 111 111
Klövhälsa 107 107

Kroppsstorlek 93

Reslighet 95 lågstå 95 95 reslig
Mjölktyp 101 grov 101 skarp
Bröstbredd 91 smal 91 91 bred
Kroppsdjup 92 grunt 92 92 djupt
Korsbredd 100 smalt 100 brett
Korslutning 107 överb. 107 sluttande
Överlinje 97 svag 97 97 stark

Ben totalt 105

Hasvinkel 101 rak 101 krokig
Ben bakifrån 100 hastrång 100 parallell
Fotvinkel 102 låg 102 brant
Benbyggnad 105 grov 105 flat, fin
Haskvalitet 108 svullna 108 torra

Juver totalt 108

Framljuver anf 110 lös 110 stark
Bakljuver höjd 108 låg 108 hög
Bakljuverbredd smalt brett
Juverligament 101 svagt 101 starkt
Juverdjup 105 djupt 105 grunt
Juverbalans 102 baktungt 102 framtungt
Spenlängd 106 korta 106 långa
Spentjocklek 109 tunna 109 tjocka
Spenplac fram 112 vitt 112 tätt
Spenplac bak 104 vitt 104 tätt

Mjölkbarhet 97 trög 97 97 lätt
Lynne 99 nervös 99 99 lugn