Du tappar strax ev. inmatningar du gjort på sidan senaste 20 minuterna... Klicka nedan om du vill ha ytterligare 20 minuter.
Du loggas ut om:
60


Produktion

Säkerhet: 73 %

Mjölkindex 114 114
Mjölk kg 104 104
Protein kg 110 110
Protein % 109 109
Fett kg 114 114
Fett % 112 112
Tillväxt kg 100 100

Hälsoegenskaper

Dotterfruktsamhet 100 100
Kalvningar far 107 107
Kalvningar matern 109 109
Juverhälsa 115 115
Övriga sjukdomar 98 98 98
Överlevandetal 110 110
Klövhälsa 83 83 83

Kroppsstorlek 104

Reslighet 106 lågstå 106 reslig
Mjölktyp 102 grov 102 skarp
Bröstbredd 103 smal 103 bred
Kroppsdjup 101 grunt 101 djupt
Korsbredd 101 smalt 101 brett
Korslutning 101 överb. 101 sluttande
Överlinje 103 svag 103 stark

Ben totalt 107

Hasvinkel 103 rak 103 krokig
Ben bakifrån 103 hastrång 103 parallell
Fotvinkel 112 låg 112 brant
Benbyggnad 102 grov 102 flat, fin
Haskvalitet 104 svullna 104 torra

Juver totalt 118

Framljuver anf 109 lös 109 stark
Bakljuver höjd 115 låg 115 hög
Bakljuverbredd smalt brett
Juverligament 104 svagt 104 starkt
Juverdjup 126 djupt 126 grunt
Juverbalans 118 baktungt 118 framtungt
Spenlängd 104 korta 104 långa
Spentjocklek 92 tunna 92 92 tjocka
Spenplac fram 105 vitt 105 tätt
Spenplac bak 102 vitt 102 tätt

Mjölkbarhet 100 trög 100 lätt
Lynne 101 nervös 101 lugn